Bogføring & moms

Får du ondt i hovedet af bogføring og regnskaber?

Mange virksomheder bruger for meget tid og ressourcer på at bekymre sig om regnskaberne. Det kan også være  en indviklet og krævende opgave, hvis det ikke er din spidskompetence. Hos Nordic Revision har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder i alle størrelser med regnskab, bogføring, skatterådgivning og revision.

Få professionel hjælp til bogføringen – det kan være en god forretning

Hvis du mener, at momsregnskab og løbende bogføring ikke er det, dit firma skal bruge sine ressourcer på, så lad os klare det for dig. Så kan du koncentrere dig om det, der er din virksomheds primære forretningsområde.

Vi yder grundig bogføring for alle typer af virksomheder indenfor eks. :

  • Håndværk
  • Detailhandel
  • Restauration
  • Service
  • Sundhedssektor

Vi afstemmer nutiden til fremtiden og tilbyder en fleksibel og meget kompetent ErhvervsService

Er du selvstændig, og står du pt selv for den daglige administration? Hos Nordic Revision står vi klar til at hjælpe dig med din bogføring og momsangivelse. Som selvstændig erhvervsdrivende er der masser af ting, du skal tage ansvar for og stilling til, men bogføring og moms behøver ikke være en af dem. Det kræver et indgående kendskab til bogføring, periodeafgrænsning af regnskabsposter, afstemnings- og lageropgørelsesmetoder og opstillings- og værdiansættelsesregler i regnskabslovgivning at bogføre og momsangive korrekt, og det har vi.